Jongerenprogramma Bouwsocieteit Drenthe 01-01-2017

Terug

Sinds 2016 zijn we gestart met het jongerenprogramma binnen de Bouwsociëteit Drenthe.Voorafgaand aan de reguliere bijeenkomsten vindt er die betreffende middag een bijeenkomst plaats speciaal voor (en door) jongeren. Vervolgens kunnen de jongeren  zich aansluiten bij het reguliere avondprogramma en ontstaat een goede mix van jong en "minder jong".

Jongeren zijn de beslissers van de toekomst, onder andere daarom biedt de Bouwsociëteit Drenthe dit unieke platform om jongeren met elkaar in contact te laten komen op een persoonlijke laagdrempelige wijze. De bijeenkomsten voor de jongeren zijn naast elkaar ontmoeten ook gericht op kennisdeling.

De bijeenkomsten zijn zeer divers en worden georganiseerd door de jongeren zelf of een "regulier lid" van de Bouwsociëteit: varierend van een projectbezoek tot een paneldiscussie over een bepaald bouw gerelateerd onderwerp.

De groep jongeren is groeiende, maar uiteraard zijn we op zoek naar nog meer jongeren die willen aansluiten. Als extra stimulans heeft de Bouwsociëteit Drenthe bovendien besloten dat jongeren tegen interessante voorwaarden donateur kunnen worden, het eerste jaar is zelfs kosteloos.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arno Hoogeveen ahoogeveen@famgroep.nl en
anne-marie.hazelaar@ planet.nl

O ja, wat bedoelen we met "jongeren"? Laten we zeggen tot de leeftijd van 40 jaar.