" Opschalen en Opschieten " 13-11-2017

Terug

De laatste bijeenkomst voor dit jaar vond plaats in Zeegse - Fletcher Hotel.Deze bijeenkomst was gezamenlijk georganiseerd met de Bouwsoos Groningen het het Kennisnetwerk Woningcorporaties. We waren te gast in Zeegse en mede daardoor was de opkomst bijzonder groot deze keer.

Na een korte introductie van onze voorzitter Jaap Boekholt kregen we een inspirerende lezing van mevrouw Marjan Minnesma.

Marjan Minnesma is directeur van STochting Urgenda, een organisatie voor innovatie en duurzaamheid, die Nederland, samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, sneller duurzaam wil maken.

Marjan vertelde waarom en hoe we sneller kunnen verduurzamen. Door samen te werken en vooral om durven dingen aan te pakken. Met haar organisatie schuwt ze niet om in de praktijk te bewijzen dat het kan en dat wil ze graag uitdragen.

Jan Emmo Hut, voorzitter van de Bouwsoos Groningen sloot het officiële deel af op de hem bekende wijze. Daarna was er onder het genot van een uitstekend verzorgd en smakelijk diner volop gelegenheid tot netwerken, ideeën op te doen en nieuwe allianties te smeden.

Een samenwerking als deze zal ook zeker voor volgend jaar weer op de agenda komen !

Yde Huizinga